Deliplus Mascarilla sin Aclarado Bucle Perfect 125ml | Remedy

Deliplus
8480000443250
Bestel
  • Beschrijving

Definitie en hydratatie van krullend haar. Bestrijdt kroezen.

Een special haarmasker dat krullen definieert, hydrateert en voedt, waardoor ze langer gedefinieerd blijven en kroezen worden voorkomen. De formule bevat ELASTINE COMPLEX, samengesteld uit orchidee-extract, elastine en keratine, voor gezonde, meer gedefinieerde en flexibele krullen, die de hele dag door in vorm blijven.

Hoe te gebruiken: Breng Deliplus Mascarilla sin Aclarado Bucle Perfect na het wassen aan op vochtig haar dat eerder is gedroogd met een handdoek. Doseer 2 tot 3 pulsen op de handpalm, afhankelijk van de dichtheid en lengte van het haar. Aanbrengen van het midden tot de uiteinden. Gebruik indien nodig meer. NIET UITSPOELEN. Het kan ook op droog haar worden gebruikt. Bij dik haar wordt aanbevolen eerst het haar te bevochtigen en dan het masker aan te brengen.

Belangrijk: Vermijd contact met ogen en slijmvliezen. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen. Niet inslikken. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Vermijd contact met kleding, want dit kan vlekken veroorzaken.

Dermatologisch getest.

!