Deliplus Sérum Anticaída Men con Ginseng y Cafeína 100ml

Deliplus
Bestel
  • Beschrijving

Een special behandeling tegen haaruitval met ginseng en cafeïne.

Te gebruiken zonder spoelen, verbetert het uiterlijk van het haar zonder het te verzwaren en geeft het vitaliteit, speciaal samengesteld om haaruitval te voorkomen.

Deliplus Sérum Anticaída Men geeft weerstand, waardoor het haar sterker en dichter wordt. De lichte textuur met gemakkelijke opname zorgt voor een gevoel van frisheid. De formule met Prohair-technologie *, samengesteld uit maïseiwitten, vitamine C, adenosine en carnitine, voedt de hoofdhuid en voorkomt uitvallen.

Deliplus Sérum Anticaída Men bevat cafeïne met conditionerende, beschermende en verstevigende eigenschappen. * Klinisch geteste technologie.

Hoe te gebruiken: Verdeel 4 tot 8 pulsaties over het gehele hoofd, breng het aan op de hoofdhuid, op een afstand van 3 cm. Masseer de hoofdhuid zachtjes met je vingers en maak cirkelvormige bewegingen totdat het product wordt opgenomen. NIET UITSPOELEN. Kam het haar zoals gewoonlijk. Elke dag aanbrengen op schoon haar.

Niet aanbrengen op een gevoelige of beschadigde hoofdhuid. Aanbrengen op een afstand van ongeveer 3 cm. Houd de behandeling minimaal 3 maanden aan. Gebruik voor meer effectiviteit ook de andere producten uit deze lijn.

Belangrijk: Vermijd contact met de ogen. Bij aanraking onmiddellijk met veel water spoelen. Niet inslikken. Buiten het bereik van kinderen houden. Vermijd contact met kleding: Kan vlekken veroorzaken. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Dermatologisch getest.

!