Deliplus Sérum Vital Therapy DD Cream 100ml

Deliplus
Bestel
  • Beschrijving

Geeft het haar kracht en vitaliteit. Speciaal ontwikkeld voor dof en/of futloos haar.

Een dagelijks te gebruiken serum dat breuk van de haarvezel voorkomt en vitaliteit aan het haar geeft, waardoor gespleten haarpunten worden voorkomen.

De Vital Therapy-lijn versterkt de 5 tekenen van vitaliteit: glans, discipline, hydratatie, zijdezachtheid en sterkere vezels *.

Deliplus Sérum Vital Therapy DD Cream zorgt voor glanzend en jong haar. Met UV-filter en VITALITY TECHNOLOGY gevormd door collageen en walnootzaad extract.

Hoe te gebruiken: Dosis van 1 tot 2 pulsen, afhankelijk van de dikte van het haar, verspreid over de handpalm en gelijkmatig verdelen over vochtig haar vanuit het midden tot haarpunten. Ga verder met het gebruikelijke kammen van het kapsel. Kan ook gebruikt worden op droog haar (1 extra dosis). Gebruik indien nodig meer. NIET UITSPOELEN.

Deliplus Vital Therapy DD Cream Serum kan dagelijks worden gebruikt.

Belangrijk: Vermijd contact met ogen en slijmvliezen. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen. Niet inslikken. Buiten het bereik van kinderen houden. Vermijd contact met kleding, dit kan vlekken veroorzaken.

Dermatologisch getest.

* om de gewenste resultaten te bereiken, samen met de andere producten uit het assortiment gebruiken.

 

!