Khanya Q10 Concentrado Reafirmante Antiarrugas 7 Cápsulas

Khanya
4006583406600
Bestel
  • Beschrijving

Aanbevolen leeftijd 35 - 45 jaar. Bevat 7 capsules voor 7 toepassingen.

Voor 3 gecombineerde anti-verouderingseffecten: vermindering van diepe rimpels - elasticiteit van de huid - stevigheid van de huid.

Het anti-rimpelverstevigende concentraat voor de rijpere huid, vermindert zichtbaar de diepte van rimpels bij regelmatig gebruik *. Co-enzym Q10 helpt de huid bij de productie van nieuwe energie die de activering van huidregeneratie bevordert. Het Ginkgo-extract, evenals de plantaardige squaleen in olijfolie, voeden de huid, maken deze zijdezacht en beschermen tegen uitdroging. Voor een jongere huid en een egale teint.

Hoe gebruikt u Khanya Q10 Concentrado Reafirmante Antiarrugas capsules : Draai of knip de dop van de capsule open na het reinigen van het gezicht. Verdeel de inhoud van de capsule gelijkmatig met de vingertoppen over het gezicht, de hals en het decolleté en masseer zachtjes. Regelmatig gebruik wordt aanbevolen (één capsule per dag).

Alleen voor uitwendig gebruik. De capsules en/of inhoud niet inslikken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Koel en droog bewaren. Khanya Q10 Concentrado Reafirmante Antiarrugas capsules zijn dermatologisch getest.

* Effectiviteitsonderzoek uitgevoerd door een onafhankelijk instituut bij 20 proefpersonen gedurende 4 weken bij regelmatig gebruik.

!