Deliplus Crema Depilatoria Hombre 200ml

Deliplus
8480000453815
Bestel
  • Beschrijving

Biedt snelle en nauwkeurige ontharing dankzij de formule die speciaal geschikt is voor mannen.

Deliplus Crema Depilatoria Hombre ontharingscrème voor mannen bevat arganolie met hydraterende en regenererende eigenschappen en een haargroeiremmer. Let op: na het ontharen is een tijdelijke roodheid van het onthaarde gebied normaal.

Overschrijd de aangegeven tijd niet: minimaal 4 minuten - maximaal 6 minuten.

Volg de voorzorgsmaatregelen en instructies voor gebruik zorgvuldig op: Bevat thiolicolaat. Bevat een alkalisch middel. Vermijd elk contact met de ogen en slijmvliezen. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen en een arts raadplegen. Buiten bereik van kinderen bewaren. Voordat u dit product voor de eerste keer gebruikt, moet u altijd de reactie van uw huid controleren door de crème op een klein deel van de binnenkant van uw pols aan te brengen, volgens de instructies voor gebruik. Als er na 24 uur geen bijwerking optreedt, ga dan verder met de applicatie.

Niet aanbrengen rond de ogen, neus, oren, gezicht, nek, hoofd, perianaal gebied of genitaal gebied. Niet gebruiken op moedervlekken, gebarsten huid, geïrriteerde huid, verbrande huid, recent geschoren huid (gedurende afgelopen 72) uur of bij gevoeligheid voor deze of andere ontharingscrèmes. Als u jeuk en/of een prikkelend of tintelend gevoel opmerkt tijdens het gebruik, verwijder de crème dan onmiddellijk en spoel af met veel warm water. Ga naar de specialist als het gevoel aanhoudt. Als u lijdt aan een huidaandoening of medicijnen gebruikt die de goede conditie van de huid kunnen beïnvloeden, raadpleeg dan uw arts over de geschiktheid van deze methode voor ontharing.

Wacht 72 uur tussen applicaties. Ga niet zonnen en vermijd het gebruik van alcoholische producten op het te waxen gebied 24 uur voor en 24 uur na het waxen. Houd het product goed afgesloten en bewaar het op een koele, droge plaats. Niet inslikken. Ga in geval van inslikken onmiddellijk naar een specialist en toon hem op de tube. Deze crème is geen vervanging voor het scheren van het gezicht van mannen.

Hoe gebruikt u Deliplus Crema Depilatoria Hombre ontharingscrème : Lees de voorzorgsmaatregelen zorgvuldig door voordat u deze ontharingscrème gebruikt. De huid moet schoon en droog zijn. Gebruik geen heet water om het te waxen gebied schoon te maken.

  1. Breng de crème gelijkmatig aan met behulp van de spatel en bedek het haar volledig. Spoel uw handen onmiddellijk na het aanbrengen van het product en laat de crème 4 minuten intrekken. De tijd die nodig is om de crème in te werken, is afhankelijk van de dikte, hoeveelheid en hardheid van het haar.
  2. Verwijder met de spatel de crème samen met het haar bij wijze van test van een klein gebied. Als het haar gemakkelijk kan worden verwijderd, verwijder dan de resterende crème met de spatel. Als het haar niet is verwijderd, laat de crème dan nog een paar minuten inwerken, nooit meer dan 6 minuten in totaal.
  3. Spoel de huid na het verwijderen van de haren met lauwwarm water. Niet met zeep wassen.

Dermatologisch getest.

!