Deliplus Crema Depilatoria Piel Normal 200ml

Deliplus
8480000452986
Bestel
  • Beschrijving

Effectief bij het meest resistente haar - Met haargroeiremmer - Samengesteld met Monoï de Tahiti - Aangename ontharing dankzij het zachte parfum.

Deliplus Crema Depilatoria Piel Normal ontharingscrème voor een normale huid is vooral geschikt voor het verwijderen van zelfs de meest resistente haren met respect voor de huid. Bevat Monoï de Tahiti met hydraterende en verzachtende eigenschappen, evenals een actieve haargroeiremmer. Onthoud: na het ontharen is een tijdelijke roodheid van het onthaarde gebied normaal.

De aangegeven tijd niet overschrijden: minimaal 5 minuten - maximaal 10 minuten.

Voorzorgsmaatregelen: Volg de voorzorgsmaatregelen en instructies voor gebruik zorgvuldig op. Bevat thioglycollaat. Bevat een alkalisch middel. Vermijd elk contact met de ogen en slijmvliezen. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen en een arts raadplegen. Buiten bereik van kinderen bewaren. Voordat u dit product voor de eerste keer gebruikt, moet u altijd de reactie van uw huid controleren door de crème op een klein deel van de binnenkant van uw pols aan te brengen, volgens de instructies voor gebruik. Als er na 24 uur geen bijwerking optreedt, ga dan verder met de applicatie. Niet aanbrengen rond de ogen, neus, oren, gezicht, nek, hoofd, perianaal of genitaal gebied. Niet gebruiken op moedervlekken, schrale, geïrriteerde, door de zon verbrande huid, geschoren delen tijdens de afgelopen 72 uur of overgevoeligheid voor deze of andere ontharingscrèmes.

Als u jeuk, prikkelend of tintelend gevoel opmerkt tijdens het gebruik, verwijder de crème dan onmiddellijk en spoel af met veel warm water. Ga naar een arts als het gevoel aanhoudt. Als u lijdt aan een huidaandoening of medicijnen gebruikt die de goede conditie ervan kunnen beïnvloeden, raadpleeg dan uw arts over de geschiktheid van deze methode voor ontharing. Wacht 72 uur tussen applicaties. Ga niet zonnebaden en vermijd het gebruik van alcoholische producten op het te ontharen gebied 24 uur voor en 24 uur na het ontharen. Houd het product goed gesloten en bewaar het op een koele, droge plaats. Niet inslikken. Ga in geval van inslikken onmiddellijk naar een arts en laat de verpakking zien.

Hoe gebruikt u Deliplus Crema Depilatoria Piel Normal ontharingscrème voor een normale huid: Lees de voorzorgsmaatregelen zorgvuldig door voordat u dit product gebruikt. De huid moet schoon, droog en zonder irritatie zijn. Gebruik geen heet water om het te ontharen gebied schoon te maken.

  1. Breng de crème gelijkmatig aan met behulp van de spatel en bedek het haar volledig. Spoel uw handen onmiddellijk na het aanbrengen van het product en laat de crème 5 minuten intrekken. De tijd die nodig is om de crème in te werken, is afhankelijk van de dikte, hoeveelheid en hardheid van het haar.
  2. Verwijder met de spatel de crème samen met het haar bij wijze van test van een klein gebied. Als het haar gemakkelijk kan worden verwijderd, verwijder dan de resterende crème met de spatel. Als het haar niet is verwijderd, laat de crème dan nog een paar minuten inwerken, nooit meer dan de totale 10 minuten.
  3. Spoel de huid na het verwijderen van het haar met veel lauwwarm water. Niet met zeep wassen.

Dermatologisch getest.

!