Deliplus Cera Tibia en Roll-On 100ml

Deliplus
8480000453877
Bestel
  • Beschrijving

Deliplus Cera Tibia en Roll-On vergemakkelijkt haarverwijdering dankzij het roll-on-formaat dat de was gelijkmatig verdeelt. De was wordt verwijderd met strips en eventuele resten kunnen worden verwijderd met water. Door het haar bij de wortels te verwijderen, blijven de resultaten tot 4 weken behouden. Bevat Amaranth Flower met verzachtende eigenschappen.

Na het harsen is een tijdelijke roodheid van het onthaarde gebied normaal. De resten worden verwijderd met water.

Hoe gebruikt u Deliplus Cera Tibia en Roll-On : Lees voordat u dit product gebruikt zorgvuldig de voorzorgsmaatregelen die staan ​​vermeld in de bijgevoegde bijsluiter in de doos. (Spaanstalig)

De huid moet schoon en droog zijn en mag geen sporen van crème bevatten. Bepaal voor elke toepassing de richting van de haargroei. Zodra de was warm is en de juiste consistentie heeft, controleer dan de temperatuur aan de binnenkant van de pols.

  1. Breng de wax aan met behulp van de roll-on, zonder hard te duwen en in een enkele beweging, in de richting van de haargroei, in een dunne laag. De spreiding van de waslaag mag niet langer zijn dan de lengte van de band. Het wordt aanbevolen om de zijde van de applicatorroller waarmee de was wordt gedoseerd af te wisselen.
  2. Plaats een strip over de waslaag, pas deze aan de grootte van het gebied aan en strijk het glad in de richting van de haargroei. Laat minimaal 1 cm zonder was aan het uiteinde van de band zodat deze kan worden vastgegrepen en getrokken.
  3. Rek de huid onmiddellijk uit met één hand en verwijder met de andere de strip aan het ene uiteinde met een snel gebaar en in de tegenovergestelde richting van de haargroei. Het is erg belangrijk dat het trekken energetisch en zeer gelijk met de huid wordt gedaan voor een grotere effectiviteit.

Verwarmingmodus: Magnetron.

Deze verpakking bevat: 1 roll-on met 100 ml wateroplosbare was. 10 herbruikbare cellulosestrips. 1 brochure met voorzorgsmaatregelen en instructies voor gebruik.(Spaanstalig)

Voorzorgsmaatregelen en aanbevelingen met betrekking tot Deliplus Cera Tibia en Roll-On :

  • Volg nauwgezet de voorzorgsmaatregelen en instructies voor gebruik beschreven in de bijsluiter in de doos. (Spaanstalig)
  • Oververhit of kook de was nooit. Als het erg heet of erg vloeibaar is, laat het dan afkoelen. omdat het ernstige brandwonden kan veroorzaken.
  • Let op de was terwijl deze aan het opwarmen is.
  • De hoeveelheid was neemt af na elk gebruik, dus de opwarmtijd wordt ook steeds korter.
  • Voorkom dat er water in de was komt, omdat dit spatten kan veroorzaken tijdens het verwarmen en het onbruikbaar kan maken.

Gebruiksaanwijzing: Verwijder altijd door de maat van de strip aan te passen, met een snel gebaar, energetisch, dicht op de huid, tegen de richting van de haargroei in.

Dermatologisch getest.

Opwarmtijden: Heel belangrijk, verwarm altijd in de flacon met de dop verwijderd om te voorkomen dat de flacon explodeert. Plaats in verticale positie met de applicatorroller zonder de beschermkap.

Magnetron opwarmtijden: Vermogen van 800 w - Tijd van 10-15 seconden. Vermogen minder dan 800w - Tijd 15-20 seconden. Rusttijd: Laat 2 minuten rusten in de magnetron.

Verwarm de flacon gedurende de aangegeven tijden in de magnetron. Deze tijden zijn indicatief, dus ze moeten worden aangepast afhankelijk van het vermogen van de magnetron en de hoeveelheid was die in de flacon achterblijft. Als de gewenste textuur niet binnen de aangegeven tijd wordt bereikt, herhaal dan 5 seconden totdat deze is bereikt. Lees aandachtig het gedeelte over het verwarmen in de magnetron dat wordt beschreven in de folder aan de binnenkant van de verpakking. (Spaanstalig).

Deliplus Cera Tibia en Roll-On kan ook verwarmd worden in een waterbad. Het is belangrijk om de flacon in het water te plaatsen als het warm is met het vuur / hittebron uit. Zie instructies in de bijgevoegde folder in de verpakking (Spaanstalig).

!