Sun Med 2 en 1 Protector Labial y Crema Solar FPS30 25ml

Sun Med
4012400800377
Bestel
  • Beschrijving

Let op: het toepassen van kleinere hoeveelheden leidt tot een aanzienlijke vermindering van de bescherming. Vermijd overmatige blootstelling aan de zon, vooral tussen 12.00 en 16.00 uur.

Sun Med 2 en 1 Protector Labial y Crema Solar FPS30 zonnebrand uit Spanje:

  • Speciaal voor het gezicht.
  • Hoge bescherming.
  • UVA - UVB-bescherming.
  • Waterbestendig.
  • Dermatologisch getest.

Gebruiksaanwijzing: Royaal aanbrengen vóór blootstelling aan de zon. Herhaal regelmatig het aanbrengen van het product om de bescherming te behouden , vooral na transpireren, baden of afdrogen. Niet aanbrengen op huidzones met wonden.

Houd baby's en jonge kinderen uit direct zonlicht, gebruik kleding die de huid beschermt en voldoende zonnebrandcrème. Overmatige blootstelling aan de zon is een groot gevaar voor de gezondheid. Blijf niet lang in de zon, ook niet als u zonnebrand gebruikt. Sun Med 2 en 1 Protector Labial y Crema Solar FPS30 zonnebrand beschermt niet 100% tegen de zon. Elke verbranding beschadigt de huid permanent, dus deze moeten worden vermeden. Laat de lotion volledig intrekken en vermijd contact met stoffen en oppervlakken om vlekken te voorkomen. Vermijd contact met de ogen.

Belangrijk: Vermijd overmatige blootstelling aan de zon, vooral tussen 12.00 en 16.00 uur. Breng een eerste applicatie aan voor blootstelling aan de zon. Bescherm verder met een hoed, zonnebril en een T-shirt. Regelmatig opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden.

!