Deliplus Crema Facial Textura Rica 24H Hidrata 50ml

Deliplus
Bestel
  • Beschrijving

Gezichtscrème met een rijke textuur op basis van een hoge concentratie hyaluronzuur van de nieuwe generatie in combinatie met plantaardige stoffen die de huid hydrateren, niet alleen met een onmiddellijk effect maar ook langdurig, waardoor deze gehydrateerd en glad blijft en tegelijkertijd zichtbaar verbetert dankzij meer stevigheid en meer elasticiteit. Hydrateert de huid tot 24 uur lang.

Huidtype: Geschikt voor alle huidtypes.

Actieve ingredienten: Speciaal natriumhyaluronaat, gevormd door een verdeling van verschillende molecuulgewichten vergelijkbaar met die van nature in onze huid. Imperata Cylidrica wortelextract, langwerkend hydraterend middel. Aloë Vera van biologische oorsprong om het hydraterende effect te versterken.

Hoe gebruikt u Deliplus Crema Facial Textura Rica 24H Hidrata moisturizing crème : Dag en nacht aanbrengen op het gezicht, de hals en het decolleté, zachtjes masseren tot het volledig is opgenomen.

Voorzorgsmaatregelen: Uitwendig gebruik. Niet eten / inslikken. Vermijd contact met de ogen en slijmvliezen. Bij aanraking met veel water spoelen. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Dermatologisch getest.

!