Deliplus Anti Ox Crema Contorno de Ojos y Párpados Dragon's Blood 15ml

Deliplus
Bestel
  • Beschrijving

Dermatologisch en oftalmologisch getest. Zonder parfum.

Deze speciale crème is geformuleerd om vermoeidheid van de huid, wallen, donkere kringen en hangende bovenoogleden te verminderen.

Deliplus Anti Ox Crema Contorno de Ojos y Párpados Dragon's Blood crème met antioxidant extract, verkregen uit het rova-sap van de Croton Lechleri-boom (Dragon's Blood), helpt de huid te beschermen tegen vrije radicalen en vertraagt ​​de tekenen van huidveroudering .

Huidtype: Geschikt voor alle huidtypes.

Werkzame bestanddelen: Deliplus Anti Ox Crema Contorno de Ojos y Párpados Dragon's Blood bevat een antivermoeidheidsmiddel, gebaseerd op extracten van Albizia Julibrissin en Siegesbeckia Orientalis, die het uiterlijk van de oogcontour verbeteren en het extract van Drakenbloed (Croton Lechleri) afkomstig uit de Amazone en erkend om zijn antioxiderende eigenschappen.

Hoe gebruikt u deze crème: Twee keer per dag een kleine hoeveelheid aanbrengen op het gebied (schoon en zonder make-up) rond de ogen (wallen, donkere kringen, kraaienpootjes en bovenooglid), Voer eerst een lichte massage uit en eindig met zachte aanrakingen met de vingertoppen.

Voorzorgsmaatregelen: Uitwendig gebruik. Niet eten/inslikken. Vermijd direct contact met de ogen. Bij aanraking met veel water spoelen. Buiten bereik van kinderen bewaren. De kleur van de crème kan na verloop van tijd toenemen door het extract van Drakenbloed.

!