Deliplus Prevent Age Skin Cream Contorno de Ojos 15ml

Deliplus
8480000468727
Bestel
  • Beschrijving

Dermatologisch en oftalmologisch getest. Zonder parfum.

Deliplus Prevent Age Skin Cream Contorno de Ojos crème vermindert wallen en donkere kringen door de flexibiliteit en stevigheid van de huid te herstellen dankzij het verstevigende en verhelderende effect.

Huidtype: Geschikt voor alle huidtypes.

Deliplus Prevent Age Skin Cream Contorno de Ojos crème voorkomt het ontstaan ​​van rimpels door fijne lijntjes te minimaliseren en de elasticiteit van de huid rond de ogen te herstellen.

Werkzame bestanddelen: Actieve bakuchiol van natuurlijke oorsprong dat als "retinol-achtig" werkt en de tekenen van veroudering helpt tegengaan. Bevat een peptide met "Botox-achtige" werking die de diepte van expressielijnen minimaliseert. Proteoglycanen helpen de flexibiliteit en stevigheid van de huid te verbeteren.

Hoe te gebruiken: 's Morgens en' s avonds aanbrengen op een schone huid. Verdeel het product met behulp van de applicator in het gebied rond de ogen en door met de vingertoppen te tikken, van het traankanaal naar het uiteinde van het oog, totdat het volledig is opgenomen. Vermijd direct oogcontact.

!