Deliplus Prevent Age Skin Serum Proteoglicanos 30ml

Deliplus
Bestel
  • Beschrijving

Voor een intensieve anti-aging behandeling van de huid.

Deliplus Prevent Age Skin Serum Proteoglicanos combineert de krachtige effecten van een professionele cosmetische behandeling en een serum dat zorgt voor elasticiteit, hydratatie en die de effecten van veroudering van het gezicht tegengaat en de tekenen van jeugdigheid herstelt.

Huidtype: Geschikt voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige huid.

Werkzame bestanddelen: Samengesteld met proteogylcanen, een krachtig middel tegen veroudering, waarvan in vitro en in vivo studies aantonen dat het de celvernieuwing stimuleert en de productie van hyaluronzuur bevordert, de huidtextuur verbetert en rimpels vermindert. Met collageen dat de hydratatie en elasticiteit van de huid verhoogt. En synergetisch versterkt met een van planten afgeleid complex dat de natuurlijke hydratatiefactor van de huid verbetert.

Hoe gebruikt u Deliplus Prevent Age Skin Serum Proteoglicanos : Doseer 3 of 4 druppels en breng aan op een schoon, droog gezicht voordat u de crème aanbrengt. Dag en / of nacht aanbrengen. Vermijd de oogcontouren, in geval van contact met de ogen spoelen met veel water.

Dermatologisch getest.

!