Deliplus Regen Skin Potenciador Retinol 30ml

Deliplus
Bestel
  • Beschrijving

Huidtype: Geschikt voor alle huidtypes. Niet aanbevolen voor een gevoelige huid.

Deliplus Regen Skin Potenciador Retinol combineert de krachtige effecten van een professionele cosmetische behandeling en een serum en keert de tekenen van veroudering om dankzij de vele activerende voordelen van huidregeneratie.

Werkzame bestanddelen: Met bakuchiol, een actief ingrediënt van plantaardige oorsprong met retinol-achtige werking, versterkt met retinol zelf om de effecten in recordtijd te bereiken. Ze werken samen met de epidermale groeifactor, EGF, en creëren een synergie van actie tegen de symptomen van veroudering.

Deliplus Regen Skin Potenciador Retinol verhoogt de collageensynthese, verenigt en verbetert de toon van de huid, verhoogt de stevigheid, hydratatie en elasticiteit van de huid in één enkele beweging.

Hoe te gebruiken: Doseer 3 of 4 druppels en breng om de dag aan op een schoon, droog gezicht voordat het aanbrengen van de crème. Uitsluitend 's nachts aanbrengen. Vermijd de oogcontouren, in geval van contact met de ogen, spoelen met veel water. Extern gebruik.

Voorzorgsmaatregelen: Spaarzaam gebruiken aan het begin van de behandeling en de frequentie van gebruik over de dagen verhogen. Stop het gebruik als irritatie wordt waargenomen. Niet combineren met andere intensieve zuurbehandelingen, vitamine C, professionele acnebehandelingen, peelings en dergelijke. Het gebruik van zonnebrandcrème wordt aanbevolen. Voer een tolerantietest uit op de onderarm om de aanvaardbaarheid van de huid te controleren.

Dermatologisch getest.

!