Deliplus Mascarilla sin aclarado Repair & Nutrition 125ml | Remedy

Deliplus
8480000443274
Bestel
  • Beschrijving

Dit haarmasker is speciaal ontwikkeld om droog of beschadigd haar te voeden, herstellen en intensief te conditioneren en zorgt voor glans en textuur. Uitspoelen van dit haarmasker is niet nodig.

Deliplus Mascarilla sin aclarado Repair & Nutrition Remedy bevat REPAIR COMPLEX met 8 herstellende middelen: keratine, arginine, hyaluronzuur, zijde-extract, kaviaar, amber, Nutrition Plus en vitamine E waarvan bekend is dat deze werken op de meest beschadigde vezels om deze te herstellen, te voeden en te hydrateren.

Hoe te gebruiken: Breng na het wassen aan op vochtig haar dat eerder is gedroogd met een handdoek. Doseer 2 tot 3 pulsen op de handpalm, afhankelijk van de dichtheid en lengte van het haar. Aanbrengen vanuit het midden tot de haarpunten. Gebruik indien nodig meer. NIET UITSPOELEN.

Deliplus Mascarilla sin aclarado Repair & Nutrition Remedy kan ook op droog haar worden gebruikt.

Belangrijk: Vermijd contact met ogen en slijmvliezen. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen. Niet inslikken. Buiten het bereik van kinderen houden. Vermijd contact met kleding, want dit kan vlekken veroorzaken.

Dermatologisch getest.

 

!