Deliplus Mascarilla Silver Cabello Blanco y Platino 200ml

Deliplus
8480000443656
Bestel
  • Beschrijving

Speciaal ontwikkeld voor wit en platina haar. Zorgt voor een natuurlijke  glans en vermindert eventuele gelige tinten.

Een special masker dat haar met grijze en / of platina highlights voedt, ongewenste geelachtige tinten vermindert en de natuurlijke zachtheid en glans herstelt.

De formule bevat SILVER COMPLEX, magnolia-extract en een thermische beschermer voor een goede verzorging en bescherming. Samengesteld met arganolie, rijk aan essentiële vetzuren, om het  haar op een natuurlijke wijze te ondersteunen bij het revitaliseren.

Hoe te gebruiken: Nadat de shampoo is uitgespoeld en het overtollige water is verwijderd, verdeel Deliplus Mascarilla Silver Cabello Blanco y Platino haarmasker aan vanuit het midden tot de haarpunten. Laat even intrekken. Pas de tijd voor het inwerken aan afhankelijk van het haartype en de conditie. NOOIT MEER DAN 5 MINUTEN LATEN INTREKKEN. Spoel uit met een ruime hoeveelheid water.  Gebruik het haarmasker maximaal 1 keer per week, afgewisseld met een conventioneel masker.

Belangrijk: Vermijd contact met ogen en slijmvliezen. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen. Niet inslikken. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Vermijd contact met kleding, dit kan vlekken veroorzaken. Als u na gebruik vlekken in het bad of onder de douche opmerkt, spoel ONMIDDELLIJK met veel water. Na gebruik handen grondig wassen.

Dermatologisch getest.

!