Deliplus Mascarilla Vital Therapy 200ml | Expert Effect

Deliplus
8480000465757
Bestel
  • Beschrijving

Een intensief haarmasker dat van binnenuit voedt om het haar te revitaliseren, waardoor het een gezond, glad en glanzend uiterlijk krijgt.

De Vital Therapy-lijn versterkt de 5 tekenen van vitaliteit: glans, discipline, hydratatie, zijdezachtheid en sterkere vezels *.

Voor stralend haar met een jong uiterlijk. Samengesteld met Vitality-technologie bestaande uit collageen en walnoot-zaadextract. * Om de gewenste resultaten te bereiken, gebruik  Deliplus Mascarilla Vital Therapy Expert Effect samen met de andere producten uit deze lijn.

Hoe te gebruiken: Nadat de shampoo is uitgespoeld en het overtollige water is verwijderd, verdeel het masker vanuit het midden tot de haarpunten, vermijd de hoofdhuid. Laat het 2-3 minuten inwerken. Spoel je haar vervolgens met veel water. De toepassing ervan wordt 1 tot 2 keer per week aanbevolen.

Belangrijk: Vermijd contact met ogen en slijmvliezen. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen. Niet inslikken. Buiten het bereik van kinderen houden.

Dermatologisch getest.

!