Deliplus Loción Intense & Gold 100ml | Cabello Rubio con Camomila y 0% alcohol

Deliplus
8480000469243
Bestel
  • Beschrijving

Bevat 0% alcohol.

Een geavanceerde lotion met kamillebloemextract welke bruin en donkerblond haar zacht en geleidelijk verlicht, waardoor een natuurlijke blonde tint wordt verkregen.

Deze lotion slaagt het om blond haar dat na verloop van tijd donkerder is geworden terug te brengen naar de oorspronkelijke blonde tint.

Deliplus Loción Intense & Gold is ideaal voor het behoud van highlights.

De lichtere kleur wordt geleidelijk bereikt bij elke toepassing. De intensiteit van de uiteindelijke blonde tint is afhankelijk van het tijdstip waarop de lotion is aangebracht, de oorspronkelijke haarkleur en het type haar. De behandeling kan elke 2 of 3 dagen worden herhaald totdat de gewenste toon is bereikt. De verkregen toon is permanent en gaat niet verloren met de wasbeurten. Om het natuurlijke blonde resultaat te versterken is het aan te bevelen om Deliplus Champú Camomilla te gebruiken voor het wassen van het haar.

Deliplus Loción Intense & Gold | Gebruiksaanwijzing.

Vóór de eerste toepassing: Bevat stoffen die huidirritatie kunnen veroorzaken, dus voordat u de eerste toepassing aanbrengt, moet een gevoeligheidstest worden uitgevoerd om te controleren of deze geen allergische reactie veroorzaakt: aanbrengen op de binnenkant van de onderarm, laten inwerken gedurende 20 minuten en spoel af met water. Observeer de komende 24 uur dat er geen tekenen van huidirritatie verschijnen. Als ze worden waargenomen, gebruik het product dan NIET.

Aanbevelingen bij de eerste toepassing: Gebruik voor haarlokken: bevochtig het lichtjes met water, breng de lotion aan, laat het 30 minuten inwerken en droog het af. Hiermee krijg je de resulterende toon te zien. Wanneer je het op alle haren aanbrengt, is het handig om een ​​kleine hoeveelheid lotion aan te brengen en in het geval dat het verlichtende effect niet voldoende is, herhaal de toepassing na 2 of 3 dagen.

Hoe te gebruiken: Was het haar met Deliplus Champú Camomilla en droog het lichtjes af met een handdoek, laat het licht vochtig. Spray de lotion direct op het haar en verdeel het goed met behulp van een plastic kam, zodat het de wortels bereikt. Laat minimaal 30 minuten intrekken en droog en style het haar op de gebruikelijke manier. Droog in de zon of met een droger voor een intensere spoeling.

Toepassing op de wortels: Door de dagen heen zal de wortel groeien met de originele kleur van het haar, dus moet deze worden bijgekleurd. Gebruik hiervoor een wattenschijfje bevochtigd met de lotion op de wortel van droog haar.

Om highlights te verkrijgen: Gebruik een muts voor highlights. Breng de lotion op deze haarlokken aan volgens de reeds beschreven gebruiksmethode. Het resultaat: Natuurlijke blonde highlights.

Let op: Bij gekleurd haar is het raadzaam om een ​​streng te testen om te zien wat het uiteindelijke resultaat zou zijn. Breng de lotion na het permanenten of ontkrullen pas na 45 dagen aan.

Waarschuwingen betreffende Deliplus Loción Intense & Gold : Bevat waterstofperoxide. Gebruik geschikte handschoenen. Vermijd elk contact met de ogen. Spoel de ogen onmiddellijk als het product ermee in contact komt. Spuit niet rechtstreeks op het gezicht. Houd het product buiten het bereik en zicht van kinderen. Niet gebruiken om wenkbrauwen en wimpers lichter te maken. Niet aanbrengen als de hoofdhuid geïrriteerd of gewond is. Bescherm de fles tegen licht en vermijd blootstelling aan temperaturen boven 40 ° C.

Dermatologisch getest.

!