Deliplus Sérum Be Radiant 10 en 1 Cabello Apagado 100ml

Deliplus
8480000442895
Bestel
  • Beschrijving

Speciaal ontwikkeld voor dof haar of haar zonder glans.

Uitspoelen is niet nodig!

Samengesteld met ILLUMINATE COMPLEX en Camellia-olie. Deliplus Sérum Be Radiant maakt je haar glanzend, zacht, zijdeachtig, geconditioneerd en zorgt voor een natuurlijke finish.

Deliplus Sérum Be Radiant zorgt voor soepel en flexibel haar, draagt bij aan het onder controle houden van kroezen, vergemakkelijkt styling en bevat een UV-filter en een thermische beschermer.

Hoe te gebruiken: Nat haar: Na het wassen, 2-4 pulsen. Om te conditioneren, ontwarring te vergemakkelijken en glans te verbeteren. Droog haar: 1-2 pulsaties. Om kroes te verwijderen, zachtheid toe te voegen en de glans te verbeteren.

Gebruiksaanwijzing: Doseer het product in de hand en wrijf tussen de handpalmen om het te verspreiden en de toepassing te vergemakkelijken. Vanuit het midden tot de punten aanbrengen, vermijd de wortel en kam zoals gewoonlijk. NIET UITSPOELEN.

Belangrijk: Vermijd contact met de ogen. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met veel water spoelen. Niet inslikken. Buiten het bereik van kinderen houden. Vermijd contact met kleding, dit kan vlekken veroorzaken.

Dermatologisch getest.

!