Deliplus Sérum Restructuring Cabello Extremadamente Dañado 100ml

Deliplus
Bestel
  • Beschrijving

Voor een intensieve herstructurering van de haarvezel en geschikt voor extreem beschadigd haar.

Naspoelen is NIET nodig

Expert Effect - Fiberbond & Smartplex-technologie - Keratine + Creatine + Elastine.

Deliplus Sérum Restructuring Cabello Extremadamente Dañado helpt het haar te beschermen tegen breuk en borstelschade. De formule, met Fiberbond en Smartplex-technologie met keratine, creatine en elastine, werkt vanuit het de kern van het haar en herstelt de vezels om sterker en resistenter haar te krijgen.

Het herstelt zelfs de langste haren. Gebruik Deliplus Sérum Restructuring Cabello Extremadamente Dañado samen met de andere producten deze lijn om het gewenste resultaat te bereiken.

Hoe te gebruiken: Breng aan na het wassen op vochtig haar (handdoekdroog). Doseer 3 tot 6 pulsen, afhankelijk van de dichtheid en lengte van het haar, en verspreid over de handpalm. Aanbrengen vanuit het midden tot de uiteinden. NIET UITSPOELEN. We raden aan het product te gebruiken met nat haar voor een betere opname ervan. Gebruik indien nodig meer.

Belangrijk: Vermijd contact met ogen en slijmvliezen. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen. Niet inslikken. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Vermijd contact met kleding, dit kan vlekken veroorzaken.

Dermatologisch getest.

!