Bosque Verde Papel higiénico Húmedo WC con Aloe Vera y Camomila 100-pack

Bosque Verde
8480000472915
Bestel
  • Beschrijving

Bosque Verde Papel Higiénico Húmedo WC (vochtig toiletpapier) met aloë vera en kamille biedt volledige hygiëne in één product.

De formule bevat aloë vera en kamille. Bosque Verde Papel Higiénico Húmedo WC (vochtig toiletpapier verzorgt uw huid en zorgt voor een aangenaam gevoel van hydratatie, zachtheid en frisheid.

Dit vochtig toiletpapier kan door het toilet worden gespoeld, omdat het uiteenvalt met de beweging van water. Het bestaat uit een biologisch afbreekbare stof samengesteld uit cellulosevezels van natuurlijke oorsprong.

Gooi niet meer dan twee doekjes per keer in het toilet. Als u een knoppen heeft om het toilet te kunnen doorspoelen, gebruik dan altijd de spoeling met de hoogste hoeveelheid water. Niet doorspoelen in een toilet met een vermaler of vergelijkbare techniek, ook  gebruiken in combinatie met septic tanks. Raadpleeg de fabrikant voor gebruik bij een ander type toilet.

Vermijd oogcontact. In geval van contact met de ogen, deze met veel water spoelen. Niet inslikken. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Getest onder dermatologische controle. Neutrale pH voor de huid.

!