Beauté Mediterranea Sérum Reductor Instantáneo Bolsas y Ojeras 5 unidades x 2ml

Beauté Mediterranea Cosmeceuticals
Bestel
  • Beschrijving

Een exclusief serum dat ingrediënten op een minerale basis combineert met een hexapeptide waardoor een onmiddellijk verstevigend effect wordt verkregen, evenals een zichtbare en onmiddellijke vermindering van donkere kringen en wallen onder ogen met een verbetering van expressielijnen.

Beauté Mediterranea Sérum Reductor Instantáneo vermindert wallen onder ogen en donkere kringen. Voor een snel en goed (niet permanent) resultaat.

Hoe te gebruiken: Maak het gezicht goed schoon en droog. Breng een druppel serum ter grootte van een rijstkorrel aan op de vingertop en verdeel het over de huid bij het onderste gedeelte van het oog en op expressielijnen (kraaienpootjes). Vermijd contact met de ogen. Dep een paar keer lichtjes en laat het drogen gedurende 2 of 3 minuten. Was uw handen na elke toepassing. Als u make-up wilt aanbrengen, doe dit dan altijd nadat het product volledig is opgenomen en gebruik bij voorkeur make-up op basis van poeder of olie. Het wordt aanbevolen om geen make-up op waterbasis te gebruiken aangezien Beauté Mediterranea Sérum Reductor Instantáneo minder effectief wordt na contact met water.

!