Deliplus Booster Ácido Hialurónico Concentrado 7 ampollas

Deliplus
8480000442567
Bestel
  • Beschrijving

Deze geconcentreerde hyaluronzuurbooster is een intensieve verzorgende vloeistof voor professionele schoonheidsbehandelingen thuis.

De geselecteerde formule met hyaluronzuur en PhytoCellTect ™ geeft de meest veeleisende huid hydratatie en een fris, stralend en uitgerust uiterlijk.

PhytoCellTect ™ Maulus Domestica is een actief ingrediënt op basis van appelstamcellen en vermindert rimpels bij regelmatig gebruik *.

De zware moleculen uit hyaluronzuur hydrateren de bovenste lagen van de huid, houden vocht vast en geven de huid daardoor onmiddellijk een steviger en gladder uiterlijk. Aloë Vera zorgt voor een goede hydratatie van de huid. Panthenol bevordert het regeneratieproces van de huid.

* Onderzoek naar de effectiviteit in het kraaienpootjesgebied met 20 proefpersonen gedurende 28 dagen.

Hoe gebruikt u Deliplus Booster Ácido Hialurónico Concentrado ampullen met hyaluronzuurconcentraat: Aanbrengen na het reinigen. Neem de ampul, schud de vloeistof, plaats de canule erop en maak een scherpe beweging om deze te breken. Giet de vloeistof in de palm van de hand en verdeel het over het gezicht, hals en decolleté. Masseer de huid zachtjes met uw vingertoppen.

Voorzorgsmaatregelen: Deze ampullen zijn voor uitwendig gebruik. Buiten bereik van kinderen houden. Na opening direct gebruiken.

Deliplus Booster Ácido Hialurónico Concentrado ampullen zijn dermatologisch getest.

!