Deliplus Proteoglicanos Prevent Age Skin 10 Ampollas

Deliplus
8480000402196
Bestel
  • Beschrijving

Een speciaal product voor een intensieve anti-verouderingsbehandeling.

Deliplus Proteoglicanos Prevent Age Skin ampullen combineren de krachtige effecten van een professionele cosmetische behandeling met die van een serum en zorgt voor elasticiteit en hydratatie.

Geschikt voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige huid.

Deliplus Proteoglicanos Prevent Age Skin ampullen werken effectief tegen de tekenen die het gezicht verouderen.

Werkzame bestanddelen: Proteoglycanen, een krachtig middel tegen veroudering, waarvan in vitro en in vivo studies aantonen dat het de celvernieuwing stimuleert en de productie van hyaluronzuur bevordert, de huidtextuur verbetert en rimpels vermindert.

Samengesteld met collageen dat de hydratatie en elasticiteit van de huid verhoogt en verrijkt met een complex afgeleid van planten dat de natuurlijke hydratatiefactor van de huid versterkt.

Hoe gebruikt u Deliplus Proteoglicanos Prevent Age Skin ampullen: 1 - Schud de ampul voor gebruik. 2 - Houd de ampul met één hand vast en plaats de ampulbreker erop, waarbij u een lichte druk opzij uitoefent tot u een klik hoort. Verwijder de flaconbreker en plaats de dispenser over de flacon tot aan de lijn. 3 - Giet de benodigde inhoud op de hand. 4 - Aanbrengen op het te behandelen gebied en masseren tot het volledig is opgenomen.

Voorzorgsmaatregelen: Alleen uitwendig gebruik. Niet inslikken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Aanraking met de ogen vermijden, bij contact met veel water spoelen. Gebruik de rest van de ampul binnen 48 uur.

Dermatologisch getest.

!