Deliplus Anti Ox Oil Licopeno 30ml

Deliplus
Bestel
  • Beschrijving

Pure lycopeenolie met antioxiderende kracht is een perfecte bondgenoot om veroudering tegen te gaan en puistjes te verminderen. Daarnaast helpen essentiële oliën met vitamines en collageen om een ​​grotere effectiviteit te bereiken bij het verbeteren van de huid.

Het voortdurende gebruik van Deliplus Anti Ox Oil Licopeno vermindert vlekken en rimpels en geeft de huid helderheid. Bevat een natuurlijk parfum op basis van etherische oliën zoals ceder, sandelhout en vetiver.

Huidtype: Geschikt voor alle huidtypes.

Actieve ingredienten: Hoge antioxiderende kracht dankzij de formule die rijk is aan lycopeen, essentiële natuurlijke oliën, collageen en vitamine A.B, C en E.

Hoe gebruikt u Deliplus Anti Ox Oil Licopeno uit Spanje: Breng een paar druppels aan op de huid (droog of nat) met een lichte massage. De opname is snel en voegt geen vet toe. Het kan ook worden gemengd met de gebruikelijke crème. Laat het volledig intrekken en vermijd contact met stoffen en oppervlakken om vlekken te voorkomen.

Voorzorgsmaatregelen: Vermijd contact met ogen en slijmvliezen. In geval van contact met de ogen, grondig spoelen met water. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Dermatologisch getest.

!