Deliplus Sensitive Anti-Rojeces 7 ampollas

Deliplus
8480000503572
Bestel
  • Beschrijving

Speciaal samengesteld voor de gevoelige, reactieve of rode huid.

Deliplus Sensitive Anti-Rojeces ampullen verlichten droogheid en een trekkerig gevoel door roodheid te verminderen en zorgen voor een evenwichtige huid.

Biedt onmiddellijk comfort en maakt de huid zacht en kalm. Geschikt voor de gevoelige huid.

Werkzame bestanddelen: Niacinamide of vitamine B3 met hydraterende werking, verstevigt de oppervlakkige laag van de huid en beschermt deze tegen de zon en extern factorenm. Wierookboomextract verlicht het ongemak van een veranderde huid dankzij een kalmerend effect. De Saffraanbloem verzorgt de huid door roodheid te verminderen, jeuk te verminderen, geeft verlichting en een gevoel van comfort.

Hoe gebruikt u Deliplus Sensitive Anti-Rojeces ampullen uit Spanje: 1 - Schud de ampul voor gebruik. 2 - Houd de ampul met één hand vast en plaats de breker erop, waarbij u lichte druk op de zijkant uitoefent totdat u een klik hoort. Verwijder de breker en plaats de dispenser over de ampul tot aan de lijn. 3 - Giet de benodigde inhoud op de hand. 4 - Aanbrengen op het te behandelen gebied en masseren tot het volledig is opgenomen.

Voorzorgsmaatregelen: Schudden voor gebruik. Houd het product onder de 40 °. Deze ampullen zijn voor uitwendig gebruik. Houd de ampullen buiten het bereik van kinderen. Na opening alleen gebruiken binnen 3 dagen na opening.

Zonder parfum. Dermatologisch getest.

!