Deliplus Regen Skin Potenciador Retinol 30ml

Deliplus
Bestel
  • Beschrijving

Voor een intensieve en regenererende behandeling van de huid.

Deliplus Regen Skin Potenciador Retinol combineert de krachtige effecten van een professionele cosmetische behandeling en een serum. Keert de tekenen van veroudering om dankzij de vele activerende voordelen van huidregeneratie.

Deliplus Regen Skin Potenciador Retinol verhoogt de collageensynthese, verenigt en verbetert de teint, verhoogt de stevigheid, hydratatie en elasticiteit van de huid in slechts één beweging.

Geschikt voor alle huidtypes. Niet aanbevolen voor een gevoelige huid.

Actieve ingrediënten: Bakuchiol, een actief ingrediënt van plantaardige oorsprong met retinol-achtige werking, verrijkt met retinol zelf om effecten in recordtijd te bereiken. Deze bestanddelen werken samen met de epidermale groeifactor en creëren een synergie van actie tegen de symptomen van veroudering.

Hoe te gebruiken: Doseer 3 of 4 druppels en breng om de dag aan op een schoon en droog gezicht voordat je de crème aanbrengt. Uitsluitend 's nachts aanbrengen. Vermijd de oogcontouren, in geval van contact met de ogen, spoelen met veel water. Extern gebruik.

Voorzorgsmaatregelen: Spaarzaam gebruiken aan het begin van de behandeling en de frequentie van gebruik over de dagen verhogen. Indien irritatie wordt waargenomen, gebruik stopzetten. Niet combineren met andere intensieve zuurbehandelingen, vitamine C, professionele acnebehandelingen, peelings en dergelijke. Het gebruik van zonnebrandcrème wordt aanbevolen. Voer een tolerantietest uit op de onderarm om de aanvaardbaarheid van de huid te controleren.

!