Deliplus Anti Ox Potenciador Vitamina C 20% ampollas 5 x 3ml

Deliplus
8480000468871
Bestel
  • Beschrijving

Voor een intensieve behandeling met snelle en zichtbare antioxiderende effecten: vervaagt vlekken, herstelt verloren glans, verbetert de verschijning van tekenen van huidveroudering, egaliseert de toon en hydrateert.

Huidtype: niet aanbevolen voor de gevoelige huid.

Werkzame bestanddelen: drie stabiele derivaten van 20% vitamine C, verrijkt met ferulazuur om zichtbare resultaten te versnellen en met zoethoutextract, dat helpt om de huidtolerantie te verbeteren.

Hoe gebruikt u Deliplus Anti Ox Potenciador Vitamina C 20% ampullen: Doseer 3 of 4 druppels en breng aan op een schoon en droog gezicht voor de crème. Uitsluitend 's nachts aanbrengen. Vermijd de ogen. Bij aanraking met de ogen met veel water spoelen. Extern gebruik.

Zeer geconcentreerde behandeling: Stop het gebruik als irritatie wordt waargenomen. Niet combineren met andere intensieve zuurbehandelingen, vitamine C, professionele acnebehandelingen, peelings en dergelijke producten. Het gebruik van zonnebrandcrème wordt tijdens de behandeling aanbevolen.

Voorzorgsmaatregelen: Om maximale effectiviteit te behouden, wordt het gebruik van een ampul binnen 48 uur na opening aanbevolen.

Deliplus Anti Ox Potenciador Vitamina C 20% ampullen zijn dermatologisch getest.

!