Deliplus Crema Decolorante 150ml

Deliplus
Bestel
  • Beschrijving

Dit doosje bevat: 1 potje met Deliplus Crema Decolorante 75 ml. 1 tube Deliplus Crema Activadora 75 ml. 1 mengbakje. 1 spatel.

Deliplus Crema Decolorante zorgt op een simpele en prettige manier voor de verkleuring van gezichts- en lichaamshaar dat niet hoeft te worden verwijdert. Het verbergt het haar waardoor het bijna onzichtbaar is. Bevat Bisabolol.

Hoe te gebruiken: Lees de voorzorgsmaatregelen zorgvuldig door voordat u dit product gebruikt. De huid moet schoon en droog zijn. Was het te verkleuren gebied met koud water en droog het zonder te wrijven.

Minimaal 5 minuten - Maximaal 10 minuten.

  1. Meng met de spatel een maatje Deliplus Crema Activadora  in de mengbak met dezelfde hoeveelheid Deliplus Crema Decolorante. De totale hoeveelheid crème is afhankelijk van het oppervlak dat u wilt behandelen.
  2. Breng het mengsel met de spatel aan op het gewenste gebied en bedek het te behandelen haar volledig. Laat 5 tot 7 minuten inwerken, afhankelijk van het gebied en de hoeveelheid haar. Als het haar niet voldoende verkleurd is, laat het dan nog een paar minuten inwerken, nooit langer dan 10 minuten.
  3. Verwijder de crème met de spatel en veel koud water. Dep de huid droog, zonder te wrijven.
  4. Was na gebruik de mengbak en controleer of de tube en de pot goed gesloten zijn. De geschatte tijd dat het mengsel actief blijft is 30 minuten, dus het is mogelijk om meerdere toepassingen uit te voeren met hetzelfde mengsel.

Hoe gebruikt u Deliplus Crema Decolorante | Volg de gebruiksaanwijzing zorgvuldig op: De activerende crème bevat ammoniak. Deliplus Crema Decolorante bevat waterstofperoxide. Vermijd elk contact met de ogen. Spoel onmiddellijk als het product hiermee in contact komt. Gebruik de producten niet afzonderlijk. Als het haar moeilijk te verkleuren is, dan is het mogelijk dat het resultaat van de eerste toepassing niet helemaal bevredigend is, maar met opeenvolgende behandelingen zal het de juiste kleur krijgen. Voordat u dit product voor de eerste keer gebruikt, moet u altijd de reactie van uw huid controleren door de crème op een klein deel van de binnenkant van uw pols aan te brengen, volgens de instructies voor gebruik. Als er na 24 uur geen bijwerking optreedt, ga dan verder met de applicatie. Het is niet geschikt voor de borst, slijmvliezen, nabij de ogen (wenkbrauwen en wimpers), perianaal gebied, genitaal gebied of de tepels en de contouren. De bikinilijn is erg gevoelig, wees extra voorzichtig bij het gebruik van de crème in dit gebied. Niet gebruiken op moedervlekken, puistjes, kloven, geïrriteerde, door de zon verbrande of overgevoelige huid voor deze of andere crèmes voor het verkleuren van haar. Na gebruik kan een lichte en tijdelijke verkleuring van de huid optreden. Dit effect is tijdelijk en verdwijnt na een paar uur. Als u jeuk, branderigheid of tintelingen opmerkt tijdens het gebruik, verwijder de crème dan onmiddellijk en spoel af met veel koud water. Raadpleeg een arts indien het gevoel aanhoudt. Als u lijdt aan een huidaandoening of medicijnen gebruikt die de goede conditie ervan kunnen beïnvloeden, raadpleeg dan uw arts over de wenselijkheid om dit product te gebruiken. Wacht 72 uur tussen applicaties. Ga niet zonnen en vermijd het gebruik van alcoholische of geparfumeerde producten op het behandelde gebied tot 24 uur na gebruik. Bewaar op een koele, droge plaats. Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet inslikken. Ga in geval van inslikken onmiddellijk naar een arts en toon de verpakking.

Dermatologisch getest.

!