Deliplus Cera Caliente en Perlas 400 gr

Deliplus
8480000453839
Bestel
  • Beschrijving

Deliplus Cera Caliente en Perlas (Hot Wax) extraheert het haar op een zachte en effectieve manier. Dankzij het speciale formaat kan de hoeveelheid wax worden geoptimaliseerd die wordt gebruikt in overeenstemming met het te ontharen gebied en wordt de verwarming van de wax versneld. Voor blijvende resultaten tot 4 weken.

Deliplus Cera Caliente en Perlas hot wax bevat Monoï de Tahiti met hydraterende eigenschappen.

Volg de instructies voor gebruik zorgvuldig. Verwarm de wax niet met de spatel erin, haal de spatel uit de houder nadat het harsen is voltooid. De wax nooit oververhitten of koken. Als het erg heet of erg vloeibaar is, laat het dan afkoelen, aangezien dit ernstige brandwonden kan veroorzaken. Controleer de wax tijdens het opwarmen. Voorkom dat er water in de wax komt, omdat dit spatten kan veroorzaken en het product onbruikbaar kan maken. Voordat u dit product voor de eerste keer gebruikt, dient u altijd de reactie van uw huid te controleren door de wax op een klein deel van de binnenkant van uw pols aan te brengen, volgens de gebruiksaanwijzing. Als er na 24 uur geen bijwerking optreedt, ga dan verder met de applicatie.

Breng het product tijdens dezelfde ontharingssessie niet meer dan één keer aan op gevoelige gebieden en niet meer dan twee keer op niet-gevoelige gebieden. Niet aanbrengen op de borst, het hoofd, de ogen, de neus, de oren, het perianale gebied, het genitale gebied of de tepels of hun contouren. Het kan blauwe plekken veroorzaken bij mensen met een kwetsbare haarvaten (ouderen, diabetici en zwangere vrouwen). Gebruik het niet op spataderen, moedervlekken, geïrriteerde of door de zon verbrande huid, huid die gevoelig is voor deze of andere ontharingswas. Als u tijdens het gebruik jeuk, prikkelend of tintelend gevoel opmerkt, verwijder de wax dan onmiddellijk en verwijder eventuele resten. Raadpleeg een specialist als het gevoel aanhoudt. In geval van brandwonden: plaats de plek onmiddellijk minimaal 10 minuten onder koud water en raadpleeg een specialist. Probeer de waslaag niet te verwijderen.

Als u lijdt aan een huidaandoening of medicijnen gebruikt die de goede conditie ervan kunnen beïnvloeden, raadpleeg dan uw arts over de geschiktheid van deze methode voor ontharing. Wacht 72 uur tussen applicaties. 24 uur vóór of 24 uur na het harsen niet zonnebaden. Wax niet onmiddellijk na het baden. Gebruik geen deodorants of anti-transpiranten tot 24 uur na het harsen. Vermijd contact met de ogen en slijmvliezen. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water spoelen en een specialist raadplegen. Bewaar op een koele, droge plaats. Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet inslikken. In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en de verpakking tonen.

De was verhitten: Smelt de parels in een bakje dat directe warmte toelaat (vuur, elektrisch fornuis) totdat ze zacht lijken. Roer de was met een spatel totdat u een homogeen mengsel krijgt. Zorg van behoud van de consistentie (zoals honing) tijdens het harsen. De opwarmtijd van de was tijdens het gebruik is afhankelijk van de gebruikte hoeveelheid.

Hoe gebruikt u Deliplus Cera Caliente en Perlas Hot Wax : Controleer altijd de temperatuur van de wax aan de binnenkant van de pols voordat u gaat harsen. Als de was erg heet of erg vloeibaar is, laat deze dan afkoelen. De huid moet schoon en droog zijn en mag geen sporen van crème bevatten. Bepaal voor elke toepassing de richting van de haargroei.

  1. Spreid de was met de spatel over het te waxen gebied in de richting van de haargroei en bedek het. Laat aan het einde van de strip iets meer wax achter zodat deze goed met de hand kan worden vastgepakt.
  2. Wanneer de was zijn hechting bij aanraking heeft verloren, zonder overdreven hard te worden, houdt u de huid met één hand vast om deze strak te houden en tilt u met de andere het ene uiteinde op en verwijdert u de wasstrip met een snel gebaar tegengesteld aan de haargroei en zo parallel mogelijk aan de huid. Gebruik de was niet opnieuw.
  3. Verwijder eventuele wasresten met een wattenschijfje gedrenkt in lichaamsolie / body oil. Na het harsen is het raadzaam om "Deliplus Bálsamo Post-Depilación" aan te brengen met vochtinbrengende ingrediënten, huidbeschermers en haargroeiremmers.

Dermatologisch getest.

!