Deliplus Toallitas Auto Bronz 6 uds

Deliplus
8480000469867
Bestel
  • Beschrijving

Voor een natuurlijke en uniforme teint. Niet door toilet spoelen na gebruik.

Deliplus Toallitas Auto Bronz tanning doekjes zorgen voor een natuurlijke en gelijkmatige bruine kleur op een snelle en gemakkelijke manier. Het comfortabele doekje glijdt soepel over uw huid en stelt u in staat het product gelijkmatig te verdelen, wat zorgt voor een snel, gemakkelijk en homogeen resultaat.

Om snel en gemakkelijk een natuurlijke en gelijkmatige bruine kleur te krijgen, raden we aan om de zelfbruinende doekjes aan te brengen op een schone, geëxfolieerde en droge huid. Schuif het doekje gelijkmatig over het te bruinen huidoppervlak om op alle gebieden dezelfde intensiteit te garanderen.

Gebruik met speciale zorg en mate bij de haarlijn en wenkbrauwen. Was na gebruik uw handen en wacht een paar minuten totdat het product volledig is opgenomen voordat u zich aankleedt of make-up aanbrengt. Gebruik dagelijks totdat de gewenste teint is bereikt en herhaal de toepassing als de toon begint te vervagen.

Deliplus Toallitas Auto Bronz tanning doekjes bevatten geen zonnebrandcrème, dus het is aan te raden om een ​​zonnebrandcrème aan te brengen als u uw lichaam aan de zon gaat blootstellen, zelfs als u een gebruinde huid heeft van dit product.

Vermijd contact met ogen en lippen. Als het product in contact komt met de ogen, spoel ze dan met veel water. Niet eten / inslikken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Verwijderd houden van hitte. Bevat natriummetabisulfiet om zelfbruining te bevorderen.

Dermatologisch getest.

!