Deliplus Lipo Reductor 12 ampollas

Deliplus
8480000774163
Bestel
  • Beschrijving

Voedingssupplement. Guarana stimuleert de afbraak van lipiden.

Ingrediënten Deliplus Lipo Reductor : Fructose, water, L-Carnitine L-Tartraat, ananassappoeder (Ananas comosus L.), Guarana-zaadextract (Paullinia Cupana L.), conserveermiddel (kaliumsorbaat) en ananasaroma.

Hoeveelheid per aanbevolen dagelijkse dosis (2 ampullen): 3000 mg L-Carnitine L-Tartraat, 324 mg ananassappoeder (Ananas comosus L.) en 250 mg Guarana-zaadextract (Paullinia cupana L.).

Hoe te gebruiken: Neem 2 ampullen per dag (een voor het ontbijt en een voor de lunch) direct of opgelost in een glas water.

1 - Scheid een ampul van de rest en schud deze voor gebruik.
2 - Open de ampul door het lipje bovenaan te draaien.

Soms zijn er kleine variaties in kleur, smaak en geur, en kunnen er zelfs kleine deeltjes verschijnen die kenmerkend zijn voor de ingrediënten die bij de productie van het product worden gebruikt, zonder de effectiviteit of kwaliteit van het product aan te tasten.

Gezonde aanbevelingen: U krijgt een beter resultaat door meer te bewegen.

Aanbevelingen voor gebruik: De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding of een gezonde levensstijl. Buiten het bereik en zicht van jonge kinderen houden. Bewaar op een koele, droge plaats.

Deliplus Lipo Reductor bevat cafeïne (max. 28 mg per aanbevolen dagelijkse dosis). Niet aanbevolen voor kinderen of zwangere vrouwen.

!