Deliplus Omega 3 cápsulas 30 uds.

Deliplus
8480000796509
Bestel
  • Beschrijving

Voedingssupplement met omega-3 vetzuren.

IFOS 5-sterrencertificaat: Deliplus Omega 3 (capsules) heeft 5 sterren behaald, de hoogste score die kan worden behaald op de IFOS-schaal (International Fish Oil Standards), waarmee de hoge kwaliteit en zuiverheid wordt gecertificeerd.

Hoe te gebruiken: Het wordt aanbevolen om 1 tot 3 capsules per dag in te nemen.

Ingrediënten: Visolie gestandaardiseerd in omega 3 (75%) - Voedingsgelatine - Verharders: glycerine, pectines, calciumchloride - Antioxidant: extract rijk aan tocoferolen.

Voedingswaarde per capsule (500 mg):

Totaal Omega 3 375 mg
Waarvan EPA 200 mg en DHA 100 mg.
Andere Omega 3 75 mg.

EPA = Eicosapentaeenzuur.
DHA = Omega 3-vetten afkomstig van dierlijke bronnen, zoals vis

Deliplus Omega 3 maakt gebruik van een technologie waardoor een betere bescherming van visolie in de maag gegarandeerd wordt om het onaangename ongemak van reflux te vermijden.

EPA en DHA dragen bij aan een normale hartfunctie (bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA). 1 capsule per dag.

DHA draagt ​​bij tot het behoud van een normale hersenfunctie (bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA). 3 capsules per dag.

DHA draagt ​​bij aan het behoud van het gezichtsvermogen onder normale omstandigheden (bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA). 3 capsules per dag.

Bewaar op een koele, droge plaats.

Waarschuwingen: De uitdrukkelijk aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van kleine kinderen houden. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt als vervanging van een uitgebalanceerd dieet. Het product moet worden gebruikt in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

!