Deliplus Saciante 12 sticks

Deliplus
8480000790538
Bestel
  • Beschrijving

Voedingssupplement gemaakt van vezels, plantensoorten, vitamine C en chroom. Bevat zoetstoffen. Voor een verzadigend effect.

Hoe te gebruiken: Neem een ​​half uur voor de lunch 1 stick per dag, opgelost in een glas water (200 ml).

De uitdrukkelijk aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding of een gezonde levensstijl. Buiten het bereik en zicht van jonge kinderen houden.

Dit product mag niet worden geconsumeerd door zwangere vrouwen. Neem het product met veel water om ervoor te zorgen dat de stof de maag bereikt. Waarschuwing voor verstikkingsgevaar bij mensen met slikproblemen. Niet inslikken / gebruiken voor het slapen. Vermijd consumptie samen met medicijnen en andere voedingssupplementen op basis van vezels. Mensen met diabetes moeten hun arts raadplegen alvorens dit voedingssupplement te gebruiken.

Ingrediënten Deliplus Saciante : Vulstof (Maltodextrine en Siliciumdioxide), Glucomannaan, Droog extract van Johannesbrood (Ceratonia siliqua, fruit), aroma (bessen), Erwteneiwit, rijst (Oryza sativa, schil), Droog extract van Ashwagandha (Withania Somnifera, wortel), Zoetstoffen (sucralose en steviolglycosiden), vitamine C (natriumascorbaat), chroom (chroompicolinaat).

Hoeveelheden geleverd door 1 x Deliplus Saciante (verzadigend effect) stick:

Glucomannan 700 mg.
Johannesbrood 500 mg (150 mg 30% galactomannanen).
300 mg erwteneiwit.
Ashwagandha 80 mg.
Vitamine C 16 mg.
Chroom 60 µg.

Bewaarcondities: Koel en droog bewaren.

!