Deliplus Bálsamo Oriental 30ml

Deliplus
8480000764805
Bestel
  • Beschrijving

Oosterse balsem. Warmte-effect met vitamine E.

Ideale balsem voor massages in gelokaliseerde gebieden. Het warmte-effect van het product bevordert ontspanning en welzijn.

Deliplus Bálsamo Oriental bevat essentiële oliën met stimulerende, balsamico- en verzachtende eigenschappen. Met vitamine E.

Hoe te gebruiken: Lees de volledige instructies voordat u het product gebruikt. Breng het product aan op een schone en droge huid met een zachte cirkelvormige massage tot het volledig is opgenomen. Na het aanbrengen wordt aanbevolen om uw handen te wassen.

Belangrijke informatie met betrekking tot Deliplus Bálsamo Oriental : De gevoeligheid voor warmte die door het product wordt geproduceerd, kan variëren afhankelijk van factoren zoals huidtype, persoon, plaats van aanbrengen, tijdstip, enz. Test voor de eerste toepassing de sensibilisatie van het product door een kleine hoeveelheid op de onderarm aan te brengen en 5 minuten te wachten. Het effect van het product veroorzaakt jeuk en roodheid in het gebied. Voorkom overdosering van het product en herhaal de applicatie niet op hetzelfde gebied. Als het effect van het product hinderlijk is, verwijder het product dan met papier en niet met water, wat het effect versterkt. Niet aanbrengen op wonden of slijmvliezen. Alleen voor uitwendig gebruik. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 3 jaar of bij zwangere vrouwen. Niet eten / inslikken.

!