Deliplus Prevent Age Skin Crema Facial Rosa Alpina 50ml

Deliplus
Bestel
  • Beschrijving

Cremigel met een lichte textuur en een snelle absorptie, geformuleerd met hydraterende en beschermende ingrediënten van de huidbarrière om de effecten van omgevingsstress en veroudering te vertragen.

Deliplus Prevent Age Skin Crema Facial crème geeft de huid een aangenaam gevoel van comfort en hydratatie, terwijl het de elasticiteit en flexibiliteit verbetert.

Huidtype: Geschikt voor normale, gecombineerde en vette huid.

Werkzame bestanddelen: Alpenroos (Rhododendron Ferrugineum) een extreem resistente plant, typisch voor de Zwitserse Alpen, met hydraterende en beschermende eigenschappen. Boekweitspruit extract geteeld met behulp van een biodynamisch spruitsysteem en rijk aan mineralen, aminozuren, vitamines en antioxidanten.

Hoe gebruikt u Deliplus Prevent Age Skin Crema Facial gezichtscrème : Dag en nacht aanbrengen op het gezicht, de hals en het decolleté met een zachte massage tot het volledig is opgenomen.

Voorzorgsmaatregelen: Uitwendig gebruik. Niet eten/inslikken. Vermijd contact met de ogen en slijmvliezen. Bij aanraking met water afspoelen. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Dermatologisch getest.

!