Deliplus RECAMBIO Prevent Age Skin Crema Facial Rosa Alpina 50ml

Deliplus
8480000411129
Bestel
  • Beschrijving

Lichte textuur - LET OP: DIT IS EEN NAVULLING.

Cremigel met een lichte textuur en snelle absorptie, geformuleerd met hydraterende en beschermende ingrediënten van de huidbarrière om de effecten van omgevingsstress en veroudering te vertragen.

Deliplus RECAMBIO Prevent Age Skin Crema Facial Rosa Alpina (navulling) geeft de huid een aangenaam gevoel van comfort en hydratatie, terwijl het de elasticiteit en flexibiliteit verbetert.

Huidtype: Geschikt voor normale, gecombineerde en vette huid.

Werkzame bestanddelen: Alpenroos (Rhododendron Ferrugineum), een extreem resistente plant, typisch voor de Zwitserse Alpen, met hydraterende en beschermende eigenschappen. Boekweitspruitextract gekweekt met behulp van een biodynamisch spruitsysteem dat rijk is aan mineralen, aminozuren, vitamines en antioxidanten.

Gebruiksaanwijzing: Dag en nacht aanbrengen op gezicht, hals en decolleté met een zachte massage tot het volledig is opgenomen.

Voorzorgsmaatregelen: Uitwendig gebruik. Niet eten/inslikken. Vermijd contact met de ogen en slijmvliezen. Bij aanraking met water afspoelen. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Dermatologisch getest.

!