Sisbela Reafirm Contorno de Ojos 15ml

Deliplus | Sisbela
Bestel
  • Beschrijving

Voor een effectieve anti-rimpel behandeling, het verminderen van donkere kringen onder de ogen en een verhelderend effect op de toon van de huid. Speciaal ontwikkeld voor de behandeling van de oogcontouren.

Sisbela Reafirm Contorno de Ojos vermindert donkere kringen en zorgt voor onmiddellijke helderheid van de huid. Bovendien maakt de combinatie van actieve stoffen het een effectieve langdurige behandeling om wallen te minimaliseren, rimpels en kraaienpootjes te verminderen en het gebied rond de ogen te verstevigen.

Huidtype: Geschikt voor alle huidtypes.

Actieve ingrediënten: Samengesteld met Artemia Salina, Ginkgo Biloba, Vitamine A en E, Centella Asiatica en Pure Cafeïne.

Hoe gebruikt u Sisbela Reafirm Contorno de Ojos crème : Breng 's ochtends en' s avonds aan op een schone huid. Neem een ​​kleine hoeveelheid product met behulp van de spatel. Breng aan in het gebied rond de ogen en masseer zachtjes door met de vingertoppen te tikken, van het traankanaal tot het uiteinde van het oog, totdat het volledig is opgenomen.

Voorzorgsmaatregelen: Uitwendig gebruik. Niet eten/inslikken. Vermijd direct contact met de ogen. In geval van contact met de ogen, met water wassen. Buiten bereik van kinderen houden.

!