Sisbela Reafirm Sérum Reductor Instantáneo Bolsas & Ojeras 5 uds

Deliplus | Sisbela
Bestel
  • Beschrijving

Serum met een onmiddellijk verstrakkend effect, een zichtbare en onmiddellijke vermindering van donkere kringen en oogzakken en een verbetering van het uiterlijk van expressielijnen. Geen blijvend effect.

Huidtype: Vermijd een gevoelige huid.

Hoe gebruikt u Sisbela Reafirm Sérum Reductor Instantáneo Bolsas & Ojeras : Reinig en droog het gezicht goed. Breng een druppel serum ter grootte van een rijstkorrel aan op de vingertop en verdeel het over het onderste gedeelte van het oog en op de expressielijnen (kraaienpootjes), waarbij u contact met de ogen vermijdt. Tik lichtjes met de vingertoppen en laat het 2 of 3 minuten drogen zonder te wrijven. Was uw handen na elke toepassing. Als u make-up wilt aanbrengen, doe dit dan altijd nadat het product volledig is opgenomen en gebruik bij voorkeur make-up in poedervorm of op oliebasis. Het wordt aanbevolen om geen make-up op waterbasis te gebruiken, aangezien het product zijn effectiviteit verliest in contact met water.

Belangrijke informatie ten aanzien van Sisbela Reafirm Sérum Reductor Instantáneo Bolsas & Ojeras:  Gebruik niet meer hoeveelheden dan aangegeven. Het verschijnen van een witachtig residu in het toepassingsgebied geeft aan dat er teveel aan product is gebruikt. Het product moet onmiddellijk na gebruik worden afgesloten met dezelfde dop. Een unit bevat product voor ongeveer 10 toepassingen. Na opening binnen een maand gebruiken en anders weggooien. Niet vaker dan één keer per dag aanbrengen. Koel en droog bewaren. Vermijd gebruik op een gevoelige huid. Een verstrakkingseffect is normaal, maar als het uitdroging, roodheid, branderigheid, stekend gevoel, tranen of irritatie veroorzaakt, stop dan met aanbrengen en spoel af met veel water. Raadpleeg uw arts als de effecten aanhouden. Niet meer dan 2 of 3 keer per week aanbrengen en nooit voor het slapengaan aanbrengen.

Waarschuwingen: Uitwendig gebruik, niet inslikken. Vermijd contact met de ogen en slijmvliezen. Bij aanraking onmiddellijk met veel water spoelen. Buiten bereik van kinderen bewaren.

!