Bosque Verde Detergente Crema Prendas Delicadas 1 litro

Bosque Verde
8480000405081
Bestel
  • Beschrijving

Bosque Verde Detergente Crema Prendas Delicadas wasmiddel is de ideale oplossing voor het wassen van de meest delicate kledingstukken.

Het is speciaal ontworpen voor wol, wasbare zijde, lingerie, blouses, synthetische kledingstukken, babykleding, gordijnen en vitrages. Het is een neutraal product dat is samengesteld om de modernste kledingstukken te wassen met samenstellingen van viscose, microvezel, elastaan ​​of kasjmier.

Het gebruik van Bosque Verde Detergente Crema Prendas Delicadas beschermt kledingstukken en zorgt voor een schoon resultaat zonder het risico van krimpen, vervagen of vervormen.

Bosque Verde Detergente Crema Prendas Delicadas wasmiddel biedt extra bescherming, verzorging en geeft stoffen een unieke zachtheid en geur.

Handwas: gebruik een bak met koud water (tot 30 ° C) en vul deze tot 5 liter. Voeg vervolgens een dop wasmiddel toe en wacht tot het goed met het water is gemengd. Dompel het kledingstuk onder en laat het een paar minuten weken. Verwijder voorzichtig het water zonder over het kledingstuk te wrijven. Afspoelen, uitlekken zonder te draaien en in de schaduw op een vlakke ondergrond drogen. In het geval van een gevoelige huid of allergie voor een van de componenten in dit wasmiddel, wordt het aanbevolen om handschoenen te gebruiken.

Waarschuwing: Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Buiten bereik van kinderen bewaren. Draag beschermende handschoenen / bril. Bij aanraking met de huid: Met veel water wassen. Bij aanraking met de ogen: Voorzichtig afspoelen met water gedurende enkele minuten. Verwijder contactlenzen indien aanwezig en mits dit gemakkelijk kan worden gedaan. Ga door met wassen. Bij aanhoudende oogirritatie: arts raadplegen. Kan een allergische reactie veroorzaken. Niet eten/inslikken.

!